+ 387 (0)35 744 174

Opšti uslovi poslovanja

 

Cijene i proizvodi

Sve cijene su u KM i uključuju PDV.  TBS TRADE zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Cijene vrijede u trenutku sklapanja ugovora. Iznos poštarine nije uključen u cijenu proizvoda.

Dostava i vrijeme isporuke

Za proizvode koji su na lageru, rok isporuke je 1-3 radna dana od datuma potvrde narudžbe ili potvrde uplate. Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem željene dostavne službe. Troškovi isporuke na području cijele Bosne i Hercegovine iznose 10 KM.

Pravo na reklamaciju

Kupac ima pravo pisanim putem obavijestiti prodavača u roku 14 dana od primitka robe da raskida ugovor bez potrebe za obrazloženjem svoje odluke. Kupac  može bez problema predati svoj zahtjev za raskidanje ugovora emailom na tbstrade@bih.net.ba ili direktno na adresu Magistralni put A-222, Maline, 75270 Živinice. Rok za vraćanje proizvoda počinje danom preuzimanja proizvoda i traje 14 dana.. Kupac sam snosi sve troškove povrata robe.

Plaćanje

Kupac može izabrati način plaćanja:

  • Gotovinom, prilikom preuzimanja paketa od dostavne službe,
  • po predračunu, plaćanje putem transkacijskih računa. Poželjno je da kupac obavijesti prodavača o plaćenom predračunu preko email adrese tbstrade@bih.net.ba. Ako korisnik ne plati predračun u roku od 3 dana, narudžba će biti otkazana i kao takva se neće više uzimati u obzir.